Smartlog v3 » Twilight Danmark » Breaking Dawn Part 2
Opret egen blog | Næste blog »

Twilight Danmark

Twilight Danmark er Danmarks største Twilight fællesskab. Læs om Twilight nyheder hos os!

Breaking Dawn Part 2

19. Jan 2012 13:08, lordsasa

Breaking Dawn Part 2 film

Millioner af Twilight fans verden over venter i spænding på den nye Breaking Dawn Part 2 som udkommer til november i år 2012. Det bliver så fedt at se holdet samlet en sidste gang. De fleste kender jo historien, men derfor kan det godt være at Twilight filmen tager nogle nye ting med.

Breaking Dawn 2 dvd

Jacob og Bella havde nu været sammen som en officiel par i en måned. Efter en masse frem og tilbage på Bella er en del havde hun endelig "kommet til hendes sanser," som hendes far, Charlie og praktisk talt alle andre vidste, at hun er anført. Hun havde valgt at have et forhold til Jakob, i at gøre så hun var i stand til at bo hos sin familie, mister ikke sine venner og bygge en fremtid, som kan omfatte børn. Breaking Dawn 2 dvd. Det var noget, Edward ville have været i stand til at give Bella.

Alle gennem deres første måned sammen, efter de traumatiske begivenheder, de oplevede med Victoria og hendes nyfødte hær, som havde resulteret i Jacob bliver hårdt såret var Bella været opmærksomme kæreste. Hun havde været på Jakobs pinde for opkald, mens han kom sig. Hun havde kogt, renset, handlet, gået på ærinder og køre sig selv laset i et forsøg på at gøre det op til Jakob og vise ham al den kærlighed, hun havde nægtet ham tidligere.

Jakob elskede det! Det samme gjorde hans bedste venner Quil og Embry, der syntes at være bor på Jake og Billy hus i disse dage. De har altid formået at planlægge deres besøg i tiden omkring Bella blev madlavning. Hvilket, hvis du indgår hendes far, der var der de fleste aftener, involverede en masse mad og en masse forberedelse.

Bella havde tilbragt det meste af dagen i den sorte køkken madlavning et festmåltid for deres en måned jubilæum som en overraskelse for Jacob. Han havde lovet Bella nogen en på én gang med hende nu, at han fuldt ud var kommet sig sine kvæstelser. Billy og hendes far var blevet overtalt til at bo på Charlie er til at se de nyeste Overflade spil og bestille Take-away, pakken (især Quil og Embry) var blevet beordret til at holde sig væk.

Jacob kom ind fra garagen, hvor han havde arbejdet på den kanin giver det et olieskift. Han havde sin skjorte ud som sædvanlig og var smurt ind i olie pletter. Han gik over til Bella for at give hende et knus og inhalerede lugten af ​​hendes madlavning på samme tid. "Hej skat! Det dufter godt."

Bella pisket rundt hurtigt, før han kunne røre ved hende. Hun svingede sin spatel på ham, "Du skal ikke komme i nærheden af ​​mig. Jeg er allerede alt for varmt i at blive hængende foran denne ovn hele formiddagen, og din 108 graders varme vil kun gøre mig varmere."

Jacob satte sine hænder op i luften i nederlag. "Okay jeg går tager et bad og rydde op. Skal vi ikke gå en tur på First Beach, inden vi spiser?"

Bella blæste hårstrå off hendes svedige pande. "Ja, jeg kunne gøre med noget frisk luft. Jeg vil sætte dette parti i ovnen for at holde varmen og varme op i andre ting, når vi kommer tilbage."

For en gangs skyld var det ikke regnede, og den kølige luft var beroligende til Bella på nerverne, da hun gik langs stranden med Jacob arm svøbt rundt om hende. Hun smilede op til ham.

"Bells Er du lykkelig?" spurgte han ser ned på hende fra sin store højde. Sommetider Bella troede, at de må se komisk gå sammen, da der var sådan en enorm forskel i deres størrelser.

"Ja, du er bedre nu, og jeg har ingen morderiske vampyrer, der søger hævn over mig," lo hun pludselig snublede over en løs sten på stranden. Jacob stabiliserede hende med armen, før hun slog hovedet først ned i sandet.

"Still mine klodsede Bella," sagde han læner sig ned til et kys.

Efter tyve minutter, de ledes tilbage til huset. Jacob lagde lille bord, mens Bella gik ind i køkkenet for at varme op grøntsagerne og få stegen ud af ovnen. Efter omhyggeligt at lægge læsset pladerne på en bakke, gik Bella langsomt og forsigtigt hen til bordet, hvor Jakob sad nu.

"Brug for hjælp der honning? At bakke ser rigtig overbelastet." Jacob spurgte.

"Jeg er ikke hjælpeløs Jake jeg kan bære ting uden at falde på min røv hele tiden!" Bella skød tilbage, lidt irriteret.

Bella ubemærket af en af ​​hendes snørebånd var kommet fortrydes. Da hun nærmede sig bordet, hendes fod fanget i snørebåndene, og før hun kunne reagere eller Jacob, bakken fuld af mad fløj ud af hendes hænder, som hun forsøgte at genvinde sin balance. Det landede med et brag over hele Jacob. Han var dækket fra top til tå i den ødelagte måltid. Bella lykkedes at stabilisere sig mod bordet.

Hun stirrede over på Jacob, han stirrede tilbage på hende. De har begge brast i latter på samme tid.

"Happy en måned jubilæum honning!" Jakob sagde da han gav hende en bjørn knus, der dækker Bella i den samme blanding af grøntsager og sovs.

Charlie og Billy var lykkeligt bosatte sig i foran fladskærms se Overflade taber et andet spil.Pizzaen var netop blevet leveret, og de var ved at putte i, når hoveddøren åbnes. En fåret søger Jake og Bella gik i smurt med mad. Uden at sige et ord Charlie sukkede og rakte pizzaen boksen til Jake. "Vil du have et stykke?"

Billy og Bella smilede.

Tags