Smartlog v3 » Twilight Danmark » Feminisme i Twilight
Opret egen blog | Næste blog »

Twilight Danmark

Twilight Danmark er Danmarks største Twilight fællesskab. Læs om Twilight nyheder hos os!

Feminisme i Twilight

7. Feb 2012 12:06, lordsasa

Bella, Twilight og feminisme

Mange mener at der er meget feminisme i Twilight. Måske. Klik på linket og bedøm selv.

Jeg iagttog hende, da hun sad i den bageste del af klasseværelset, roligt tage noter. Hun var altid rolig, og i dag var ingen undtagelse. Hun har aldrig rigtig snakket med nogen, medmindre de talte til hende først. Hun var ikke genert, hun bare ikke socialiserer længere, ikke efter at han forlod hende.

Lige siden han forlod hun været anderledes. Jeg har set, da hun holdt op med at spise med sine venner til frokost. Jeg har set hende låse sig ind i sit værelse, ser på rippet billedet. Hun knap nok taler til sin far nu, og hendes smukke smil var væk.

Hendes smil, det var så smukt. Det gjorde mit hjerte føles som om den ville slå igen. Da hun smilede hendes øjne lyste op. Nu var der ingen lys i hendes øjne heller. Hun syntes at være i auto mode. Hun var som en robot, der går gennem hendes hverdag uden egentlig at anerkende noget som helst.

"Så Bella, har du en speciel Valentine?" Hendes veninde Jessica spurgte, da hun og hendes anden veninde Angela, sad ved siden af ​​Bella til frokost, forsøger at gøre samtale.

"Jessica". Angela gloede på hende.

"Det er fint. Nej, Jessica jeg ikke har en særlig valentine." Bella rystede på hovedet.

"Åh ... undskyld." Jessica kiggede ned på bordet akavet.

"Det betyder ikke noget. Valentins dag er en lame undskyldning for anden ferie. Personligt har jeg aldrig fik ideen til Valentins dag."

"Det en ferie for kærlighed. Hvordan kan du ikke elsker Valentinsdag? Jeg er sikker på du har fået mange valentines allerede." Jessica lød lidt jaloux.

"Ja, og de har alle endte smidt væk." Bella stod op fra bordet og gik ud af frokoststuen.

"Hun er lige slået op med Edward, og du har besluttet at bringe det op?" Angela rystede på hovedet ser Bella forlade.

"Det har været ligesom fire måneder, jeg troede hun ville være over det nu." Jessica trak på skuldrene. Jeg så Bella går gennem en anden skoledag. Sikker nok, fik hun mere Valentines, herunder en fra at Mike fyr. Og ligesom Bella sagde, at de alle endte smidt væk. Jeg var ivrig efter at se, hvad hun ville gøre, når hun kom hjem.

Snart, klokken ringede og Bella fik i hendes slog up truck og kørte hjem. Jeg klatrede op i træet ved siden af ​​sit vindue og så da hun gik ind i stuen, hendes øjne straks at gå til pakken på hendes seng. Hun gik hen imod det langsomt, næsten forsigtigt. Hun tog den rose, der lægges oven på æsken og sætte den til side. Hun tog kassen forsigtigt, som var det en bombe, der kunne gå ud, hvis det håndteres forkert.

Efter inspektion kassen, åbnede hun den, trække den æske chokolade først. Jeg så hende rulle øjnene og indstille chokolader på sengen, før opsigtsvækkende noten ud af bunden af ​​kassen.

Hun læste noten gang, forvirring blinkende over hendes ansigt. Hun kiggede på rose og chokolade med samme forvirrede udseende før du ser tilbage på noten. Hun læste det igen og et lille smil frem på hendes ansigt. Hun tog den steg og holdt den op til næsen, lukker øjnene, da hun åndede i blomstens duft, hvilket gør smilet på hendes ansigt vokse endnu mere.

"Jasper". Hun hviskede med øjnene stadig lukket. Jeg kunne ikke lade være med at smile da hun sagde mit navn.

Tags