Smartlog v3 » Twilight Danmark » Game of Thrones serien
Opret egen blog | Næste blog »

Twilight Danmark

Twilight Danmark er Danmarks største Twilight fællesskab. Læs om Twilight nyheder hos os!

Game of Thrones serien

26. May 2012 10:47, lordsasa

Nu har man mulighed for at besøge et af de bedste hjemmesider om Game of Thrones:

 http://game-of-thrones.dk/

Det var smukt, netop som hun havde forestillet Hovedstaden ville være. De stenmure og tårnhøje tårne ​​i gylden brun. Vandet i havnen flimrende som diamanter i solens stråler.Gaderne var fyldt med mennesker alle er ivrige efter at se deres nye regent. The House of Targaryen var endelig blevet genoprettet til Iron Throne. Hun smilede og hilste på sine folk, vinkede til dem, som de kastede blomster og jublede. De mange års krige og oprør havde været over. Nu vil det kun være fred. Fred, stabilitet og velstand. Det var hvad hun havde ønsket.


"Folk i Westeros. Jeg sværger til dig, som din dronning, at du nu vil være sikker. Der vil være mad til dig og husly, og du vil aldrig blive behandlet med grusomhed og uretfærdighed. Dette er min ed som din dronning."

Dany tog den tynde sølv blad med ametyst encrusted fæste. Det var en gave fra en magtfuld Herren. Hun lavede et lille snit på hendes håndflade og viste det til publikum stod foran hende. Hun så det på deres ansigter. De var ydmyge endnu håb. Nogle dårligt underernæret og andre lemlæstet. Jasket forældreløse børn, der undertrykte tæt på. Alle ivrige efter at se den nye dronning, der var blevet kronet.

En våbenhvile trækkes mellem husene. Daenerys svor ikke at bruge sine drager til at angribe de syv kongeriger, så længe de alle svor troskab til hende. Hun ville også tilgive dem, der havde støttet Robert Baratheon oprør i bytte for deres løfte om at de vil begynde at ingen sådanne opstande i fremtiden. De Lords havde ikke meget af et valg.De tre kæmpemæssige drager har vist sig at være meget overbevisende. Alle var træt af kamp. Taber mænd og formuer, og mange havde mistet deres sønner. Det var tid til fred.En våbenhvile selv. De havde fået nok af konger på Iron Tronen, og måske var det tid for en kvinde at lede.

"Blod af mit blod ..." Hun råbte til publikum. "Jeg vil elske og beskytte jer alle som en mor ville hendes egne børn ..."

Der var højlydte brøl hørt fra der kommer fra himlen. Skræmmende lyde som, at af torden. Dany smilede, da hun kiggede op se hendes tre voksne drager flyver rundt i cirkler. Publikum stirrede på dem, mange krøb sammen i frygt.

"De vil beskytte dig. Jeg sværger de vil! Der er intet at frygte." Hun talte.

En stemme, der som myndighed, selv om dens taler var en diminutiv ung kvinde, knapt 20. Hendes sølv blonde hår flød smukt og enkelt tiara hun bar over hovedet på hende med sine lilla ametyst perler mousserende ligesom sine violette øjne.

Publikum så jublede og råbte af glæde. De drager kiggede ned på mængden, før hver af dem landede på byens mure, der ligger som vogtere af byen, at de var. Fred.Tidspunktet for fred er ankommet.

"Din Grace ..."

Dany smilede til manden, der stod ved siden af ​​hende. Hun havde besluttet at have Tyrion Lannister som rådgiver var en klog beslutning. Hun havde overholdt Lord Lannister. Han var en klog mand. Meget intelligent og Dany følte, at Tyrion var en person, hun kunne stole på. Tyrion Lannister vidste politik, og det var noget, hun var temmelig uerfaren i. Han var også en af ​​de første til at give sin troskabsed, der repræsenterer alle de Lannisters i landet.

"Ja Herre Lannister," Dany talte.

"Det Nordboere er ankommet til byen," Tyrion talte.

"Åh ja ..." Dany smilede. "Jeg har ventet dem."

"The House of Stark vil give dig deres troskab din nåde og så vil de andre mindre huse."Tyrion sagde. "Du kan være sikker på det."

"Jeg er villig til at give dem selvstyre for dele af Nord," Dany sagde. Herren Lannister stirrede på hende i chok.

"Independence?" Tyrion spurgte hende, hans stemme kvækkede.

"Autonomi," Dany sagde. "Der er en forskel."

"Til gengæld for?" Tyrion spurgte yderligere.

"Ægteskab," Dany svarede.

"Din Grace ..." Tyrion stammede. Han lød overrasket.

"Jeg har brug for en arving Herren Lannister," Dany sukkede. "Og fra hvad jeg har samlet, er Starks ædle, hæderlige mennesker ... Er du ikke enig?"

"Ja de er ..." Tyrion sagt og så på hende.

"Og vi har brug for en konge, som er hæderlig." Dany fortsættes. Hun stod op fra Iron Throne, som altid havde følt for koldt til hende, at hun var nødt til at have det foret med pels. "Vi skylder det til folk."

"Robb Stark er død Deres Nåde. Bran er en krøbling og Rickon er stadig en dreng ..."

"Der er en anden Stark, er der ikke?" Dany spurgte, hendes violette øjne ser lige på Tyrion s.

"Du mener svinet ..." Tyrion talte og kiggede på Dany.

"Det er ikke hans skyld, Herre Lannister ..." Dany sagde, sukkede sagte. "Vi er nødt til at stoppe straffe børn for deres forældres synder."

"Ja. Jeg undskylder for, at din nåde."

"Jeg har hørt om ham," Dany sagde, smiler Tyrion. "De kalder ham Ice Prince."

"Han er Herre Kommandør af nattens Watchmen." Tyrion svarede. "Jon Sne ville ikke lover troskab til Stannis Baratheon og næsten blev dræbt for det."

"Han er en hæderlig mand." Dany talte.

"Han er din Grace", Tyrion sagde og gav et nik. "Jeg kender manden. For ærefuld selv. Ligesom sin afdøde far, Eddard Stark."

"Og han ville være en hæderlig konge," Dany sagde at se på Tyrion.

"Ja Deres Nåde ..." Tyrion sagt og derefter rømmede sig.

"Men du er nødt til at overveje andre også din Grace. Du vil få masser af bejlere. Smuk, stærk adelsmænd fra de forskellige huse. Husene og deres herrer ikke vil blive glade for, at du vil have en mand af illegitim fødsel på tronen."

"Joffrey Baratheon var uægte. Hans forældre var bror og søster, som var mine." Dany argumenterede. "Jeg tror næppe de Lords vil tænke på."

"Ja, din nåde og se, hvordan det viste sig." Tyrion sagde tørt.

"Du bekymrer dig for meget Herren Lannister," Dany sagde og smilede. "Lad Lords og deres røg i totterne huse til mig. Jeg har mine drager til at beskæftige sig med dem."

"De er meget diplomatiske væsener My Queen" Tyrion sagde med et skævt smil.

"Jeg trænede dem godt Lord Tyrion." Dany reagerede igen.

Tags