Smartlog v3 » Twilight Danmark » Lidt mere Twilight
Opret egen blog | Næste blog »

Twilight Danmark

Twilight Danmark er Danmarks største Twilight fællesskab. Læs om Twilight nyheder hos os!

Lidt mere Twilight

16. May 2012 20:22, lordsasa

Nu, GET LOST!" han færdig. Den siger, hvis udseende kunne dræbe løb gennem mit hoved.

Jeg hang mit hoved. Der var bare én ting jeg havde at sige til Charlie.

"Du vil aldrig vide, hvor bedrøvet jeg er, Charlie." Sagde jeg stille. Jeg kiggede op på ham og kunne ikke hjælpe med den smerte, der krydsede mit ansigt.

http://twilightdanmark.blogspot.com/

"Jeg vil aldrig nogensinde tilgive mig selv. Jeg forstår, at du aldrig vil se mig igen, og jeg vil respektere dine ønsker." Jeg blev færdig.

Charlie var stadig rød i ansigtet, så jeg vendte sig bort fra ham og gik på det menneskelige tempo, indtil jeg var ude af synet. Jeg ventede indtil han var inde før jeg løb så hurtigt jeg kunne for at Bella side. Hendes vinduet var åbent, som det altid har været, og da jeg gled gennem hendes smukke duft ramte mig, og jeg følte mig lidt bedre.

Hun var præcis, hvor jeg forlod hende, bortset fra en hånd, som havde formået at undslippe covers. Da jeg så, Bella mumlede utydeligt, og hendes hånd knyttede og unclenched tre gange før ender i en knytnæve, fingre stramt grave i hendes håndflade.På mindre end et halvt sekund jeg lå på knæ ved hendes seng. Forsigtigt rakte jeg ud til hånden og forsigtigt glattes ud fingrene.

Et smil lyser hendes ansigtstræk på min berøring, og jeg følte mit ansigt smil som svar.Det var så ret til at smile. Da jeg forlod hende, havde jeg ikke smilede en gang. Jeg havde ikke smilet, ikke havde leet, havde ikke følt nogen følelser bortset fra smerte og en dybt rodfæstet længsel. Longing for Bella.

Mere forståelige ord kom fra Bella perfekte læber, trække væk fra min tankegang. Jeg kiggede op fra hendes hånd på hendes ansigt. Hendes smil var stadig trække i et hjørne af hendes læber, selvom de var lidt åben. Jeg lænede mig tættere på, inhalation som hendes ånde kærtegnet mit ansigt. I stedet for at mærke hvordan munden vanding duften var, begyndte jeg at lægge mærke til, hvor smukt den duft var i en meget god, non-food måde. Den let anstrøg af jordbær fra hendes shampoo blandet med hendes duft, og mit smil blev større.

Hun var så smuk, så smuk, så perfekt. Jeg kunne ikke leve uden hende.

Jeg var stadig på knæ, fordybet i hendes smukke ansigt, men mine tanker flytte på en million miles i timen. Jeg tænkte på vores fremtid, for min fremtid ikke kunne eksistere uden hende, og hvad den ville bringe.

Jeg vidste, jeg ville ikke ændre hende, uanset hvad Alice havde lovet Aro og Volturi.Stirrer på hendes ansigt, lytter til hendes vejrtrækning og hendes stabil hjerte, kunne jeg ikke hjælpe, men billedet Alice vision om Bella, hård, kold, med lyse røde øjne, en levende Ruby.

Jeg rystede på hovedet, forsøger at rydde billedet. Jeg nægtede at ødelægge hendes sjæl. Hvordan kunne jeg leve med mig selv efter? Ødelægge hendes chance himlen eller hvad ventede os i efterlivet, bare for mine egne egoistiske behov? Jeg sukkede stille.Jeg kunne ikke, ville ikke, take-

"Edward". Bella hviskede, stoppe mine tanker i deres spor igen. Jeg fokuserede hårdere på hendes ansigt, og da jeg så frygt krøb ind i hendes ansigt og hendes smil forsvandt.

"Edward". Hun talte lidt højere. Det lød som om hun kaldte for mig, frygt og et spor af panik nu tydeligt i hendes stemme.

"Shh ... Shh." Hviskede jeg. Jeg flyttede fra min position knælende på jorden, på kanten af ​​hendes seng på toppen af ​​dækslerne. Jeg svøbt mine arme omkring hende omhyggeligt at sørge for min kolde hud blev ikke røre hendes. Hun synligt afslappet, når jeg pakket mine arme omkring hende, og jeg var lettet. Jeg ville ikke have hende til at blive forskrækket.

Jeg forsøgte at vende tilbage til, hvad jeg havde tænkt over før, men jeg fandt mig selv fanget i de små ændringer af udtryk i ansigtet. Igen, jeg ønskede at vide, hvad hun tænkte, men jeg var vant til det. Jeg havde altid gerne villet vide, hvad hun tænkte.

Men gjorde jeg stadig? En tanke slog mig med magt af en af ​​Emmett sin slag, hvilket gør mig puste ud i et pludseligt vindstød. Sagde jeg virkelig ønsker at vide, hvad hun tænkte?Hun havde været så forsigtig hele tiden jeg havde været sammen med hende.Omhyggelig om den måde, hun rørte ved mig, selv den måde, hun kiggede på mig.Ligesom hun at stoppe sig selv fra at kysse mig. Men det var ikke derfor, jeg stadig ikke havde taget et åndedrag. Det var derfor, hun var forsigtig. Mine tanker fra flyet kom tilbage for at hjemsøge mig. Hvad hvis hun havde bevæget sig på? Hvad ville jeg gøre?Jeg vidste, at hvis hun ønskede at forlade jeg ville ikke stoppe hende. Jeg vil hellere lide i smerte end at holde hende fra, hvad hun ville. Denne gang kunne jeg ikke stoppe depression stiger til overfladen, overvældende mine tanker.

Charlie ord og bittert ætset i mit sind, løb gennem mit hoved igen. Mængden af ​​smerte jeg havde forvoldt.

Jeg fortjente hun forlader mig, efter hvad jeg havde gjort.

Jeg flyttede fra Bellas seng, afsky i mig selv, hvad jeg havde gjort hende. Bella, grunden til min eksistens, min sol, Meteor flyver hen over min himmel, lysende alt.

Jeg flyttede over til hjørnet, sænke mig ned i gyngestolen, der stadig stod der, alene og forladt.

Hvordan kunne jeg have gjort det til hende? Jeg stønnede stille. Min fejl, min fejl.

Mit hoved faldt i mine hænder og mine lukkede øjne, en million tanker løber gennem mit hoved. Charlie ord, ringer med endelighed, havde de tanker og erindringer Alice vist mig.

Smerten i Bella øjne.

Tænker hun fik mig til at åbne øjnene og se på hendes smukke ansigt igen. Selv søger væk ondt sekunder. Jeg så desperat ønskede at gå og holde hende, for at holde depressionen på afstand, men jeg var også væmmes ved mig selv. Alle mine planer var gået galt, baglæns. Det skulle være bedre for hende, ikke værre. Hvordan kunne det være sket? Jeg ville skrige højt. Det tog en stor del af min selvkontrol for ikke at. Som det var, et suk brød gennem mine læber. Bella omrøres, og jeg straks frøs. Folden mellem hendes bryn blev meget mere udtalt, da hun rørt og smuttede ind i en dybere søvn.

Jeg åndede lidt lettet op. Jeg var glad for at jeg ikke havde vækket hende. Jo før hun vågnede, jo hurtigere hun ville bede mig om at forlade, jeg var sikker. Hvad anden grund kunne der være for hendes tilbageholdenhed, foruden det faktum, at hun flyttede?

Jeg var så egoistisk. Mængden af ​​smerte jeg havde forårsaget, og jeg stadig ikke ønsker at lade hende gå.

Jeg var et monster.

En gysen ødelagt hele min krop. Det monster jeg havde kæmpet imod i mere end halvfjerds år havde brudt igennem, bare på en måde havde jeg ikke forventet.

Jeg stod op og vendte brat, ind mod væggen. Hvis jeg kunne have grædt, ville mine øjne være våd af tårer.

Mod væggen, en dyb smerte centreret i mit bryst, stoppede mig fra at trække vejret. Jeg vidste, der var kun én måde at gøre det stoppe.

Jeg vendte mig langsomt, en intern kamp raser inde i mig. I sidste ende ønsket vundet over afsky, og et blik på hendes utrolig smukke ansigt var mig rykker tættere.

Jeg stoppede en fod fra sin seng, bare at se hendes ansigt. Hendes hår kaskader omkring hendes ansigt, en mahogni flod. Hun var så inderligt smukt.

Ubevidst, flyttede jeg tættere på, fordybet i hver eneste lille detalje.

Mine tanker var så kaotisk, jeg næsten ikke anerkendt dem, men den afsky, var der altid minde mig om, hvad jeg havde gjort.

Jeg lukkede mine øjne og åndede i, nyder hendes duft, ikke længes efter det. Hendes stabil hjerterytme fyldte mit hoved og jeg følte mig bedre, nok til at organisere mine tanker.

Jeg sad, trække vejret i hendes duft, lyttede til hendes hjerte, tænke tingene igennem, hvad jeg ville sige, når hun vågnede.

Jeg var stadig lyttede til hendes hjerte, når dens stabil rytme blev hurtigere. Mine øjne knækkede åben, og jeg tog hende i ansigtet i en anden.

Det var ikke svært at se, hvad udtrykket nu fyldt hendes ansigtstræk. Frygt. Jeg havde set det så meget i løbet af de seneste 24 timer i hendes øjne, hendes holdning, og hendes stemme.

"Nej .. Please, gør ikke." Smerten var så klar i hendes stemme, og hendes hånd på toppen af ​​dækslerne åbnes, en ordløs anbringende.

"Hys, Bella, kærlighed. Hush. Jeg er her." Hviskede jeg, bevæger sig i tættere at tale ind i hendes øre. Hendes puls langsommere, men frygten var stadig klart på hendes ansigt.

Jeg flyttede ind på sengen, den samme position som før, pakket mine arme sikkert omkring hende, hviskede trøstende i hendes øre.

Hun havde brug for mig, så jeg ikke ville forlade. Men jeg var sikker på, at når hun vågnede ville det være noget helt andet. Kun tiden vil fortælle.

Du skal trykke på denne gennemgang knap. Du virkelig gøre. Hvis du ikke jeg vil ... Jeg vil ... Jeg vil gøre noget! Ja, det er en irriterende trussel!

 

Kommentarer

  1. Cheap Beats By Dre
    26. Nov 2012 09:47
    1

    likewise described in this part of the work, among which are Amonton's fire wheel, Desaguilier's improvement on Savery's engine; the apparatus of the Elector of Hesse; Prince Rupert's wheel

Tags