Smartlog v3 » Twilight Danmark » WordPress hjælp og WordPress tricks
Opret egen blog | Næste blog »

Twilight Danmark

Twilight Danmark er Danmarks største Twilight fællesskab. Læs om Twilight nyheder hos os!

WordPress hjælp og WordPress tricks

10. Feb 2012 13:04, lordsasa

WordPress hjælp

Find masser af rigtig godt WordPress hjælp og WordPress tips her! 

En af de mest påskønnet widgets blandt WordPress Widget kollektionen er Tekst Widget.

Der er mange widgets, der følger med WordPress, og mange flere du kan tilføje medWidget WordPress plugins. Den tekst widget er ikke et WordPress-plugin, det kommer med den grundlæggende installation af WordPress og WordPress.com. Den tekst widgethjælper dig med at tilføje indhold, der rækker ud over disse, hjælper du tilføje simple ellerkomplicerede ting til din sidebjælke eller widgetized område af din blog.

Mange ved ikke, hvad de skal gøre med det, er bange eller usikker, hvordan man brugerdet, og bange for HTML, så lad os gøre denne enkle og let, og hjælpe dig med at udforske alle de ting, du kan gøre med WordPress Text Widget.

Alt hvad du kan danne med HTML, kan gå ind i din WordPress tekst widget.

Den tekst widget er designet til at holde tekst og HTML-kode. Den mest grundlæggende HTML-kode bruges, så gå fremad med tillid til, at du kan tilføje næsten alt, hvad du ønsker at WordPress tekst widget, så længe du er tålmodig, omhyggelig, og følg de enkle instruktioner.

Lad os se på nogle af de grundlæggende ting, du kan gøre med en tekst widget. Derfra er det op til din fantasi.

Den WordPress tekst widget er en af ​​de widget muligheder, der kommer i den grundlæggende installation af WordPress og WordPress.com, kræves ingen Plugin. Dettilføjer en HTML container til din WordPress Theme sidebjælke. Hvis WordPress Themeer blevet totalt widgetized, kan du tilføje tekst widget til sidehoved, sidefod eller andre områder inden for temaet.

Tags